Nieuwsafbeelding

2-5-2016 |
Komt alle (jong en oud) as donderdag 5 mei om 15.45 uur hockey finale heren Amsterdam – Oranje-zwart kijken in de MHC Maarn bioscoop.

Bar en terras zijn ook open en er kan een balletje geslagen worden op het veld.
Lets all Stick together.
21-4-2016 |
A.s. vrijdag krijgen jullie lekker meivakantie. Even niet naar school, maar ook even geen Funkeytraining op de zaterdag. De zaterdagen 23 & 30 april en 7 mei zijn wij er niet en hopen wij dat je andere leuke dingen kunt gaan doen.

Nieuwsafbeelding

1-4-2016 |
Lets all Stick together. Bericht 2
Vrijdagavond  3 juni is al weer een stuk dichterbij. Het concept is nog niet gewijzigd. We gaan 7 tegen 7 op een ½ veld spelen zonder keeper en scheidsrechter met zo veel mogelijk  seniorenleden, trimmers en
21-4-2016 |
Gedurende de meivakantie zijn geen trainingen van HX. Op eigen gelegenheid kan er wel getraind worden indien het even met mij wordt afgestemd.
Met vriendelijke groet,
Ellen van de Griendt
15-3-2016 |
Donderdag 10 maart jl. hebben 19 jeugdleden het scheidsrechters examen gedaan. Hiervan zijn er 15 geslaagd. Gefeliciteerd allemaal! Een prachtige score. De eerste twee nieuwe scheidsrechters hebben hun eerste wedstrijd gelijk afgelopen zaterdag gefloten. De coach van de tegenpartij heeft op het