23-7-2014 |
Een lustrumjaar weer voorbij. Wat hebben we veel gezellig bezochte activiteiten achter de rug.
In het foto album op de site kun je nog weer even terugkijken. Daar zijn nu ook de foto's van het familietoernooi 2014 geplaatst.

8-7-2014 |
Afgelopen week is de aanleg van ons 2e kunstgrasveld begonnen. Ballenvangers en heg zijn verwijderd, het veld is uitgezet, de toplaag is vermalen en ligt er nu als een woestijn bij. Maar dat gaat veranderen. Eind augustus is de oplevering gepland. Dan hebben we een hoog-kwalitatief
7-7-2014 |
HAPPEN MAAR(N)!!
Voor junioren en senioren

Woensdagmiddag 3 september 2014 organiseert MHC Maarn, in samenwerking met Centrum voor Tandheelkunde Maarn, een "hapsessie” voor jeugdleden en senioren voor een individueel gemaakte gebitsbeschermer.

23-7-2014 |
Er komt met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe functionaliteit voor de teams. Het heet Lisa team en wordt momenteel geïnstalleerd.
Dus wees niet te vroeg met het maken van excel rij-, fruit- en speelschema's....

29-8 Three Times a Lady Live in concert
2-9 Coachavond
6-9 Eerste wedstrijddag jeugd (o.v.)
7-9 Eerste wedstrijddag senioren (o.v.)
13-9 Openingsborrel
20-9 Evenement Maarnse Ladies