27-8-2014 |
Starten met trainen - trainingen rooster
Vanaf 1 september beginnen de trainingen. Zorg dat je op tijd bent met bitje en scheenbeschermers. Als je een keer niet kan, graag afmelden bij je coach telefonisch (minimaal een uur van tevoren).

24-8-2014 |
Om optimaal gebruik te maken van al onze digitale informatie op de website is nu Lisa-team operationeel bij MHC Maarn. Coaches kunnen hierin alle regelzaken voor hun team online organiseren. Leden kunnen alle relevante info vinden op de lisa-app en via de nieuwe inlogfunctie op de website. Ook
22-8-2014 |
Ook dit jaar biedt onze sponsor Van den Berg Sport200 in Driebergen flinke kortingen op een mooi pakket hockeyartikelen. Dat is ook het startsignaal voor de verkoop van artikelen uit onze nieuwe kledinglijn, die in samenwerking met Reece ontwikkeld is (zie flyers in bijlage en op de

Nieuwsafbeelding

23-7-2014 |
Een lustrumjaar weer voorbij. Wat hebben we veel gezellig bezochte activiteiten achter de rug.
In het foto album op de site kun je nog weer even terugkijken. Daar zijn nu ook de foto's van het familietoernooi 2014 geplaatst.
7-7-2014 |
HAPPEN MAAR(N)!!
Voor junioren en senioren

Woensdagmiddag 3 september 2014 organiseert MHC Maarn, in samenwerking met Centrum voor Tandheelkunde Maarn, een "hapsessieā€ voor jeugdleden en senioren voor een individueel gemaakte gebitsbeschermer.
22-8-2014 |
Vanaf vrijdag 22 augustus is de nieuwe kledinglijn van MHC Maarn te koop bij Vanden Berg Sport2000 in Driebergen (zie bijlage).
 | Bijlage

29-8 Three Times a Lady concert (afgelast)
2-9 Coachavond
6-9 Eerste wedstrijddag jeugd (o.v.)
7-9 Eerste wedstrijddag senioren (o.v.)
13-9 Openingsborrel
20-9 Evenement Maarnse Ladies