Inschrijvingsformulier

Vul onderstaande gegevens in als je lid wilt worden van onze vereniging. Na verwerking van de gegevens door de ledenadministratie nemen we contact met je op.

 

Proeftrainingen Jeugd

MHC Maarn biedt potentiĆ«le nieuwe leden de mogelijkheid om drie keer op proef te trainen om te kijken of de keuze voor hockey de juiste is. Tijdens deze proeftrainingen is de speler verantwoordelijk voor het dragen van een bitje en scheenbeschermers. Ook kunstgrasschoenen zijn belangrijk voor de veiligheid van de speler.Als je hieraan wilt meedoen, kun je je aanmelden bij [email protected]. Voor meer informatie en/of vragen over proeftrainingen, graag ook een bericht naar [email protected]

Voor ouders van de jongste jeugd is hier informatie (Link) te vinden

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Lidmaatschapsvorm
   
Overige informatie
   
   
 
   
 
   
   
   
Akkoord inschrijving.
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.