Gezocht!

Nieuws afbeelding 13-9-2018

Nu het seizoen is gestart, zijn allerlei taken weer ingevuld. Zo ook voor de bar. Een plek waar gezelligheid samenkomt voor, tijdens en na de wedstrijd.

Het is tevens een plek die echt alleen deze gezelligheid kan bieden, wanneer ouders bereid zijn om hier een paar uurtjes van hun tijd te helpen per seizoen.Daarom wordt er een rooster gemaakt waarbij ouders standaard die paar uurtjes worden ingedeeld. Op die manier wordt een belangrijke taak verspreid over vele mensen.

Het gebeurt wel eens dat er last minute mensen uitvallen. Of dat er een evenement aan de kalender is toegevoegd. Ook dan is het belangrijk dat de bar toch open is.Dat is nogal eens een uitdaging omdat we eigenlijk niet goed weten wie we kunnen benaderen. Wie een bardienst niet alleen als die noodzakelijke verplichting ziet, maar het best leuk vindt om achter de bar te staan.

Wie we mogen benaderen als we mensen zoeken voor wat extra uren?

Ben je de ouder die voldoet aan deze beschrijving? Dan ben je degene die we zoeken voor de reservelijst van de barcommissie! Mensen op deze reservelijst zullen worden benaderd wanneer we buiten de standaard indeling van bardiensten, iemand zoeken om wat uurtjes in te vullen. Belangrijk is dat hierbij altijd geldt "Top als je uurtjes kan invullen indien we iemand zoeken, geen probleem indien je de betreffende datum niet beschikbaar bent”.

Ofwel; vermelding op de reservelijst betekent geen verplichting!

Aanmelden voor de reservelijst kan door contact op te nemen met Carola Medenblik via whats app op telefoonnummer 06-42216750 of per mail via [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws