Basisschool hockeyclinics

Nieuws afbeelding 5-10-2018

12 oktober is de volgende basisschool hockeyclinic. Deze is onderdeel van de clinics die door MHC Maarn worden gegeven op aan de basisscholen in Maarn en Maarsbergen. Na de Ladder vorige maand is 12 oktober de beurt aan de Meent en de Merseberch. We hebben al heel wat klassen voorbij zien komen! In elke klas waren hockeyers te vinden die de oefeningen voor konden doen en vertellen hoe leuk hockey is. Want hóe leuk hockey is, dat hebben we ook bij de andere kinderen (en ook de juffen en meesters) gezien. Enthousiast wordt er meegedaan aan de wedstrijdjes slalommen, knotshockey en heel hard spelen op de grote mat. Alvast weer dank aan de vrijwilligers. Elk jaar weer ontzettend leuk om zo veel kinderen met plezier te zien hockeyen.