Coronaprotocol

Nieuws afbeelding 23-6-2021

Coronaprotocol met ingang van 26 juni 2021

Er mag gelukkig weer bijna alles. Daarbij vragen we iedereen zijn verantwoordelijkheid te blijven nemen om bij te dragen aan de laatste fase van de bestrijding van de corona-pandemie. Dat betekent dat je alleen naar de club komt als je gezond bent en je aan het coronaprotocol houdt. 

Toegang 

· Het complex is voor iedereen toegankelijk, onder voorwaarde dat zij de 1,5 m afstandsregel in acht nemen, tenzij hierna anders vermeld is. Toeschouwers zijn dus ook weer welkom en er is geen mondkapjesplicht van kracht 

· Alle trainingen en wedstrijden zijn toegestaan, zonder beperkingen 

· Het clubhuis is toegankelijk voor alle gebruik. De bar is open tijdens door MHC Maarn georganiseerde activiteiten, waarbij een vrijwilliger verantwoordelijk is voor de bar en naleving van het coronaprotocol. Daarbij gelden de Horeca-regels: gezondheidscheck, registratie, vaste zitplek op 1,5 m afstand, geen zelfbediening. Registratie is alleen nodig als men niet vermeld staat op een wedstrijdformulier of in LISA geregistreerd staat als aanwezig bij een training. 

 Algemeen 

· Blijf thuis als het daar niet "corona”-pluis is: dus geen besmetting of verdenking van corona in huis en geen quarantaine/isolatie van kracht. Meld eventuele besmetting aan de club en volg voor zover van toepassing de quarantaineregels van de GGD. 

· Hoest en nies in je elleboog. 

· Was regelmatig je handen, in ieder geval voor je naar de club komt. 

· 1,5 m afstand: volwassenen houden steeds 1,5 afstand van elkaar en van jongeren ouder dan 12 jaar, tenzij zij uit één huishouden komen; voor volwassen spelers geldt dat ook direct voor en na trainingen en wedstrijden en tijdens de rust. 

· Volg de instructies van onze trainers en coaches. 

Veel hockey plezier